ЎСПИРИНЛАР ИЛМИЙ-ИННОВАЦИОН ТАФАККУРИ РИВОЖЛАНИШИГА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ - Фарфиева, Комола (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақолада интернет коммуникациянинг психологик ўзига хос хусусиятлари ва ёшлар камолотига, тафаккурига, хулқ-атворига таъсир этувчи ижтимоий тармоқларнинг роли ҳақида фикр юритилган.