Дидактические возможности оценки результатов обучения учащихся - Nurmanov, Abdinazar (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
maqolada o‘quvchilarning o‘quv yutuqlarini baholash borasida zamonaviy texnologiyalardan biri sifatida shakllantiruvchi baholashning mohiyati, o‘ziga xos xususiyatlari hamda baholash metod, shakl va texnikalari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.