Волонтёрлик фаолияти – саховат тимсоли сифатида - Мунарова, Рано (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ушбу мақолада волонтерлик фаолияти хақида сўз боради. Ўзбекистонда кўнгиллиларни ривожлантиришнинг концептуал ва қонунчилик асослари таҳлил қилинди. Кўнгиллиларнинг айрим йўналишларининг хусусиятлари ва ушбу соҳадаги давлат сиёсати кўриб чиқилди.