INGLIZ AYOL YOZUVCHISI KETRIN MENSFILD IJODINING O’ZIGA HOSLIGI - Муминова, Мафтуна (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2022)
Ushbu maqola ХХ asrning qobiliyatli Ingliz yozuvchilaridan biri Ketrin Mansfild ijodining o’ziga hosligi, hamda uning qisqa hikoya janrida haqiqiy burilish yasaganligi haqidadir. Uning hikoyalarida Ingliz iboralari yoritilishi bilan bir qatorda insoniyat ongining nozikligi va rang barangligi ustalik va badiiylik bilan chuqur ochib berilgan.