ТЕХНИКО-ТАКТИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА БАСКЕТБОЛИСТОВ И ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОТБОРА МОЛОДЕЖИ: ТЕХНИКО-ТАКТИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА БАСКЕТБОЛИСТОВ И ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОТБОРА МОЛОДЕЖИ - xazratqulov, sardor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Basketbolchilarning texnik va taktik tayyorgarligi, shuningdek, yoshlarni basketbolga tanlashga nazariy yondashuvlar, sport yo'nalishi va selektsionerlar tomonidan basketbolni tanlash.