ХОДЬБА И БЕГ - ГАРАНТИЯ ЗДОРОВЬЯ: В этой статье содержится информация о пользе ходьбы и бега для здоровья и подчеркивается важность ходьбы и бега для здоровья. - mavlonov, baxrom (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ушбу мақолада пиёда юриш ва югуриш саломатлик гарови хақида маълумотлар келтирилган бўлиб юриш ва югуришнинг соғлик учун аҳамияти ва воситалари кенг ёритилган.