МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ҲАРАКАТЛИ ЎЙИНЛАРНИНГ ТАРБИЯВИЙ АҲАМИЯТИ - Muqimov, Olim (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Мазкур мақолада мактабгача таълим муассасаларида ҳаракатли ўйинлар орқали болаларни жисмоний сифатларни ривожлантириш ҳамда тарбия аҳамияти ёритиб берилган.