ФУТБОЛЧИЛАРНИНГ ТЕХНИКАСИ, ТАКТИКАСИ ВА УЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ЧИДАМКОРЛИГИНИ ОШИРИШ: Жисмоний сифатлар, жисмоний машғулот,техник, тактик, тайѐргарлик - Sultonov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ушбу мақолада ѐш футболчиларнинг жисмоний сифатларидан тезкорлигини тарбиялаш машғулотларининг муҳим жиҳатлари ѐритилиб берилган