ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ЮТУҚҚА ЭРИШИШДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ: ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ЮТУҚҚА ЭРИШИШДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ - baxromov, otabek; Ризакулова, Санобар (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Мазкур мақолада спортчиларнинг муваффақиятга эришишларида мотивациянинг аҳамияти борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган