SHERALI 5x5 Futbol sport turiga tavsif va o’yin qoidalari.: 5x5 Futbol sport turiga tavsif va o’yin qoidalari. - gofurov, sherali (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Izohlar Ushbu maqolada adaptiv jismoniy tarbiya va sport yo’nalishi bo’yicha tayyorlangan xodimlar ko’zi ojizlar futbolining rivojlanish tarixi, ushbu sport turi bilan bog’liq ko’nikma va malakalar, o’yin va harakat texnikasi, o’yinni tashkil etish bilan tanishadilar. taktika.