БОЛАЛАРНИ ОИЛАДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ УСУЛЛАРИ. - nurmatov, eldor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада болаларни оилада соғлом турмуш тарзини шакллантириш усуллари ёритилиб берилган.