ZAMONAVIY JAMIYATDAGI TALABALAR SOG’LIG’INI SAQLASH VA SOG’LOM TURMUSH TARZI MEZONLARI - qo’shmurodov, begzod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Maqolada talabalar sog’lig’ini saqlash va mustahkamlash shartlari muhokama qilinadi, shuningdek zamonaviy jamiyatda sog’lom turmush tarzini shakllantirishga e’tibor beriladi.