СПОСОБЫ УЛУЧШЕНИЯ ОБЩЕЙ И СПЕЦИАЛЬНОЙ ФИЗИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ ПУТЕШЕСТВЕННИКОВ - hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Таълим муассасаларидаги туристик саёҳат тўгараклари иштирокчиларини умумий ва махсус жисмоний тайёргарлигини ташкил қилиш ва ўтказиш бўйича амалий тавсиялар ишлаб чиқиш ва уларни саёҳатлар жараёнига тадбиқ этиш тадқиқотнинг асосий мақсадидир.