O'RTA GURUHLARDA INGLIZ TILINI O'QITISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ingliz tilini o’rgatinishda ijodiy vazifalarning ahamiyati haqida bayon etilgan