O'YIN YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSH BOLALARGA INGLIZ TILINI O'TGATISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Qanday qilib o'yin yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o'rgatish mumkin . Chet tillarini o'rgatishda maktabgacha yoshdagi bolalarga mashģulotlarni tashkil etishda qanday òyin turlaridan foydalanilsa tarbiyalanuvchilar tomonidan mashģulotlar qiziqish bilan qabul qilinadi . Maktabgacha yoshdagi bolalarni xotirasini mustahkamlash , diqqatini jamlash , tasavvur olamini kengaygtirish, hamda chet tilida sòz boyligini oshirishda òyin faoliyatining ahamyati va òyin turlari .