Миллий қадриятлар асосида мактабгача таълим муассасаларидаги болалар тарбиясини шакллантириш. - Saidov, Jur'at (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Аннотация Мақолада, мактабгача таълим муассасаларидаги ёш болаларга, ватанпарварлик туйғуси, тарбияси, ота-онага, ўз маҳалла, қишлоғига, шаҳрига бўлган чексиз муҳаббатдан, унинг тарихи ва маданиятига бўлган мислсиз ва тенгсиз ҳурмат ва садоқатдан бошланиши ва шу каби фазилатларни шакллантириш ҳақида сўз юритилган.