ZAMONAVIY TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAHORATI - Qilichova, Marxabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy tarbiyachining pedagogik mahorati haqida fikr yuritilgan bo‘lib, unda zamonaviy tarbiyachining o‘ziga xos bo‘lgan fazilatlari, bilim, ko‘nikma va malakalari bayon etilgan. Shuningdek maqolada bugungi kunda zamonaviy tarbiayachiga qo’yilayotgan talablarga alohida to‘xtalib o‘tilgan.