MAKTABGACHA TAʼLIMIGA RIVOJLANISHIDA JISMONIY YOKI RUHIY BUZILISHLARI BOʼLGAN BOLALARNI QAMRAB OLISH - Muxabat, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotasiya Mazkur maqolada rivojlanishida jismoniy yoki ruhiy buzilishlari boʼlgan bolalarni maktabgacha taʼlimga qamrab olish koʼlamini oshirish, davlat ixtisoslashtirilgan maktabgacha taʼlim tashkilotlarining maqsad va vazifalari ochib berilgan.