МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАРБИЯЧИЛАРИНИ ҚАЙТА ТАЙЁРЛАШ ВА УЛАРНИ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШГА ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШИШ - Rahmonqulova, Xolida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада мактабгача таьлим ташкилотида тарбиячиларни кайта тайёрлаш ва уларни малакасини оширишга замонавий ёндашиши усуллари ва услублари ҳамда тарбиячилик фаолиятини олиб бориш ҳақида баён қилинган.