Педагог тарбиячиларда компетентликни ривожлантириш - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу маколада олий таълим муассасаси талабаларида касбий компетентликни шакллантиришнинг педагогик тавсифи хакида фикр юритилган