МАҲАЛЛА, ОИЛА ВА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИ ҲАМКОРЛИГИНИНГ АҲАМИЯТИ - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
<span lang="UZ-CYR" style="line-height: 106%; font-family: 'Times New Roman',serif; font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UZ-CYR; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">Ушбу мақолада жамият тараққиётида <span lang="UZ-CYR" style="line-height: 106%; font-family: 'Times New Roman',serif; font-size: 14pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UZ-CYR; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">оила, маҳалла, мактабгача таълим ташкилоти ҳамкорликда бола таълим - тарбиясини узвийлигини таъминлаш<span lang="UZ-CYR" style="line-height: 106%; font-family: 'Times New Roman',serif; font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UZ-CYR; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">нинг ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилди . <span lang="UZ-CYR" style="line-height: 106%; font-family: 'Times New Roman',serif; font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UZ-CYR; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">