MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MULOQOT JARAYONINING O’ZIGA XOSLIKLARI: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MULOQOT JARAYONINING O’ZIGA XOSLIKLARI - Eshbekova, Gulbaxor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maktabgacha ta’lim tizimida zamonaviy ta'limni tashkil etishda qo'yiladigan muhim talablardan biri ortiqcha ruhiy va jismoniy kuch sarf etmay ma’lum vaqt ichida yuksak natijalarga erishishdir.