MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA’LIM BERISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH MAZMUNI - Norqo’ziyeva, Manzura; Urdushova , Oyisha (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Zamonaviy jamiyatni axborotlashtirish jarayonining ustuvor yo’nalishlaridan biri bu ta’limni axborotlashtirish - psixologik-pedagogik maqsadlarni amalga oshirishga qaratilgan zamonaviy axborot texnologiyalarini ishlab chiqish va ulardan optimal foydalanish uchun ta’lim sohasini metodologiya va amaliyot bilan ta’minlash jarayoni.