THE IMPORTANCE OF CREATIVE TASKS IN THE LEARNING OF ENGLISH BY PRESCHOOL CHILDREN. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
bolalarga ingiliz tilini o’rgatishda ijodiy o’yinlarning ahamiyati, hamda ingiliz tilini o’rgatishda innavatsion texnalogiyalardan foydalanish haqida fikirlar bayon etilgan.