SO‘Z BIRIKMASI VA IBORANING FARQLI TOMONLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Mazkur maqola so‘z birikmasi, uni aniqlash usullari, so‘z birikmasi va iboraning o‘xshash va farqli jihatlarini aniqlashga bag‘ishlangan.