AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING BOLALAR RIVOJLANISHIGA TA’SIRI DIAGNOSTIKASI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Anotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida AKTdan foydalanish tajribasi keltirilgan. Ushbu maqola maktabgacha ta’lim muassasasidagi bolalarni maktabga tayyorlash uchun ularni jalb qilish uchun maktabgacha ta’lim tashkiloti va AKT o’rtasidagi munosabatlarga bag’ishlangan. AKT bilan ishlash shakllarining xilma-xilligi haqida.