MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR IJODKORLIGINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ijodkorligini shakllantirish yo’llari haqida fikr yuritilgan.