OILADA BOLALARNI XALQ OG’IZAKI IJODI VOSITALARI ORQALI AXLOQIY TARBIYALASH - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada bolalarni xalq og’zaki ijodi orqali axloqiy tarbiyalash masalalari yuzasidan ma’lumotlar berilgan.