BOLАLАRDА SOGʼLOM TURMUSh TАRZINI ShАKLLАNTIRISh - Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida bolalar kun tartibi qoidalriga rioya qilish, shaxsiy gigiyena qoidalariga amal qilish, oʼz vaqtida toʼgʼri ovqatlanish kabi bolаlаrdа sogʼlom turmush tаrzini shаkllаntirish qoidalari haqidagi ma’lumotlar berilgan