MAKTABGACHA TAʼLIMIGA RIVOJLANISHIDA JISMONIY YOKI RUHIY BUZILISHLARI BOʼLGAN BOLALARNI QAMRAB OLISH - Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotasiya Mazkur maqolada rivojlanishida jismoniy yoki ruhiy buzilishlari boʼlgan bolalarni maktabgacha taʼlimga qamrab olish koʼlamini oshirish, davlat ixtisoslashtirilgan maktabgacha taʼlim tashkilotlarining maqsad va vazifalari ochib berilgan.