SOG‘LOM TURMUSH TARBIYALASH VA UNING AHAMIYATI - Shohruh, Qayumov,; Q, Tursunov (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada sog‘lom turmush tarzi va uning ahamiyati yoritib berilgan. Mamlakatimizda sog‘lom avlodni tarbiyalab voyaga yetkazish xukumatimiz raxbariyatining eng muhim masalalardan biri bo‘lib hisoblanadi. Istiklolning ilk kunlaridan boshlab respublikamizda sog‘lom avlodni tarbiyalash masalasiga rahbariyatimiz tomonidan alohida etibor qaratildi.