Maktabgacha yoshdagi bolalarga huquqiy tarbiya berish - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshdagi tarbiyalanuvchilarda huquqiy madanyat, huquqiy ongni shakllantishish bugungi kunda qanchalik dolzarb masalalardan biri bo’lib qolayotganligi, huquqiy madaniyat har bir o’sib kelayotgan yosh avlod hayotida katta ahamiyatga ega ekanligi va bu borada mamlakatimizda olib borilayotgan ishlar haqida ma’lumotlar ko’rsatilgan. Maktabgacha ta’lim muassasa tarbiyalanuvchilarda huquqiy savodxonlikni shakllantirishga doir tavsiyalar berilgan.