Jismoniy tarbiyada suzish va uning turlari. - Shomirzayeva, Nasiba (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mazkur maqolada suzish va suzishning turlari haqida mulohazalar yuritilgan. Jismoniy tarbiya nazariyasidagi ahamiyati haqida tushunchalar ochib berilgan.