MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA QO’L MEXNATI ORQALI AQLIY TARBIYA BERISHNING MAZMUNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga qo’l mexnati orqali aqliy tarbiya berishning mazmuni xaqida so’z borgan.