Oilada bolalarni mehnatsevarlik ruhida tarbiyalashning shakllari - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada bolalarni mehnatsevarlik ruhida tarbiyalash va ularni yetuk barkamol ma’suliyatli shaxs qilib yetishtirish borasida, jahon madaniyati uchun katta hissa qo’shgan va o’zlarining boy ma’naviy merosini qoldirgan buyuk allomalarimizning fikrlari berilgan.