INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING TA’LIM JARAYONIDA AFZALLIKLARI - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada barkamol avlod tarbiyasi mamlakatimizda demokratik islohotlarni chuqurlashtirish, таълим самарадорлигини ошириш, раҳбар ва педагог кадрларнинг инновацион фаолиятга йўналтириш, олий таълим муассасаларидаги ўқув жараёнига инновацион таълим ва ахбороткоммуникация технологияларини татбиқ этиш, илғор хорижий тажрибаларни ўзлаштириш mazmuni yoritilgan