Олий таълим муассасасида жисмоний тарбия дарсларини сифатини оширишда инновацион педагогик технологияларни қўллашнинг афзалликлари - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
: Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида жисмоний тарбия дарсларини, спорт мусобақаларини, соғломлаштириш ва спорт тадбирларини ташкил этишда ва ўтказишда инновацион педагогик технологиялардан фойдаланишнинг ўрни ва афзалликлари, интерфаол усулнинг ўзига хослиги акс эттирилган.