MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ROLLI O`YINLARNING BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDAGI O`RNI: MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ROLLI O`YINLARNING BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDAGI O`RNI - Ibodullayeva, Shoxista (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mamlakatimizdagi mustaqil, huquqiy demokratik davlat qurish yo`lidagi ulkan ishlar inson mohiyatini yangidan kashf qilishga, uning o`zligini anglashga, imkoniyatlarini ro`yobga chiqarishga va ma’naviy barkamol, intelektual, aqliy va amaliy jihatdan yetuk kadrlarni tayyorlash uchun yangi shart-sharoitlar yaratib bermoqda.