MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARINING IJODIY QOBILYATLARINI APPLIKATSIYA FAOLIYATI JARAYONIDA SHAKLLANTIRISH: MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARINING IJODIY QOBILYATLARINI APPLIKATSIYA FAOLIYATI JARAYONIDA SHAKLLANTIRISH - Raximov, Baxtiyor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maktabgacha ta’lim uzluksiz ta’lim tizimining boshlang’ich pog’onasi hamda jismoniy ma’naviy , ahloqiy va estetik jihatdan tarbiyalashning muhim jabhasi shuning bilan birgalikda 3-7 yoshdagi bolalarning ta’lim –tarbiyasini yuzaga chiqaradigan bo’g’indir.