MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - Norbekova, Barno (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI