OILADAGI SOG’LOM PSIXOLOGIK MUHITNI SAQLAB QOLISH VA UNING BARQARORLIGINI TA’MINLASHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK MASALALARI - Maxmudov, Salimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola oila va uning jamiyatdagi o’rni va ahamiyati undagi sog’lom psixologik muhitning shakllanishi va oila barqaror va mustahkamligini ta’minlash uchun davlatimiz rahbari tomonidan olib borilayotgan islohotlar va qabul qilinayotgan qonunlar va ularning amalda bajarilayotganligini anglab olishimiz uchun yordam beradi.