DIQQATNI JAMLASH QOBILIYATINING PASAYISHI VA BUZILGAN KONSENTRATSIYANING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK YORDAM BERISH USULLARI - Ibaydullayeva, Umida; Rasulova, E'zoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada bolalar va kattalarda diqqatni jamlash holati buzilganda ota-onalarga psixologik yordam berish haqida uslubiy tavsiyalar berilgan.