ҲОЗИРГИ ЗАМОН ОИЛАЛАРИНИНГ ИЖТИОИЙ ПСИХОЛОГИК МУАММОЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада фарзанд тарбиясида таъсир этувчи оилада одатда ўғил болалар тарбияси билан кўпроқ ота, қиз бола тарбияси билан эса она шуғулланиши хақида сўз боради. Албатта бунда фарзанднинг савиясини инобатга олиш муҳим. Болани бирор-бир ютуққа эришишида, натижани кўришга шошмаслик керак.