АМИР ТЕМУР ҚАРАШЛАРИДАГИ ПСИХОЛОГИК ҒОЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада Амир Темур қарашларидаги психологик ғояларнинг ёшлар дунёқарашини шакллантиришдаги аҳамияти ва ўрни ёритилган.