AQLIY RIVOJLANISHDA MUAMMOSI BO‘LGAN O`QUVCHILARNI SAVODGA O’RGATISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATI - Akramova, Xafiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada aqliy nuqsonlari bo'lgan o'quvchilar uchun savodxonlik ishlari orqali o'quvchilarning ta'lim jarayonida muvaffaqiyatga erishishlari kerak bo'lgan ko'nikmalarni shakllantirishga ilmiy yondashuvga e'tibor qaratilgan.