O’qituvchining pedagogik -diagnostik fikrlash jarayoni. - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Mazkur maqolada bo’lajak o’qituvchilarning pedagogik diagnostik fikrlashi, kasbiy jarayonini boshlashdagi qiyinchiliklar, psixologik holatlar va ularning yechimlari haqida fikrlar, refleksiya hodisasi haqida yosh o’qituvchilar uchun mulohazalar keltirilgan.