ANTIMONOPOL SIYOSAT: SOG’LOM RAQOBAT MUHITINI YARATISHNING IQTISODIY AHAMIYATI - Usmonov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada monopoliya haqida va uning salbiy, ijobiy tomonlari, shuningdek dunyoga mashhur monopol kompaniyalari haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.