Бошланғич синф ўқувчиларида ижтимоий фаоллик кўникмаларини шакллантириш йўллари - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада бошланғич синф ўқувчиларида ижтимоий фаоллик кўникмаларини шакллантириш йўллари кенг ёритилиб берилган