BOLALARNI OILADA IJTIMOIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK JIHATLARI - G'aniyev, Orif (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada jamiyatning asosiy bo’g’ini bo’lmish oilaning o’rni haqida fikr yuritilgan. Oilada farzand tarbiyasi va ma’naviy-ahloqiy shakllanishi borasida olimlarning fikrlari talqin qilingan