YUQORI SINF O‘QUVCHILARINI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH BO‘YICHA NAZARIY METODOLOGIK ASOSLARI - Djuxonova, Noxida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yuqori sinf qizlarining kelajakdagi hayotida o‘ziga ishonch, baxtli oilaviy hayot, muloqotda emotsional samaradorlik, ijtimoiy ustanovkalar va etnik stereotiplar kabi psixologik mezonlarni aniqlash orqali «oilaga tayyorlik»ning vujudga kelishi qizlar yoshining faol davri sifatida asoslanganligi yoritib berilgan.